Mobil logo 2

Änglakraft & Änglakraft Butik

Vårt mål är att du skall hitta din inre kraft & lugn!

Cicci

Cicci är född och uppväxt på Västkusten i Varberg och arbetar som Life coach & Reiki Master Teacher. Hennes egen livserfarenhet har gjort att hon har stor förståelse för människor i olika situationer. Hon är empatisk och bra lyssnare. Att hjälpa människor att läka i själen och hitta sin egen inre kraft är hennes drivkraft. 2017 startade Cicci - Änglakraft - där hon hjälper människor att hitta deras inre kraft för att få balans i livet genom Reiki healing & samtal. Utöver detta hjälper Cicci också små som stora företag med olika administrativa uppgifter som hon utför på distans. Är du intresserad av den delen är du välkommen att lägga ett mail till henne.
Hon gör även handgjorda silver & koppar smycken i vikingastil som säljs i webbutiken.

Rob

Rob är född och uppväxt i Texas och kommer ursprungligen ifrån en indianstam som heter Choctaw. Idag finns Choctaw befolkningen i Oklahoma (ursprungligen från Mississippi). Ett av Robs stora  intresse är Numerologi och hur det påverkar oss i livet. Rob kom till Sverige 2009 genom arbetet, han kände snabbt att han trivdes och ville bosätta sig här.
 

Änglakraft Butik

Tillsammans så driver de Änglakraft Butik där de har försäljning av produkter som bidrar till välmående & handgjorda smycken.

Silver & kopparsmycken (Vikingasmycken) som finns att köpa i webbutiken är handgjorda & skapade av Cicci som grundade Änglakraft. Dessa smycken är unika och går att få med olika färgsättningar, oftast ses dessa enbart i silver eller koppar. Smycken från Native American som finns att köpa i webbutiken är tillverkade av Robs kusin Julie (Jewels By Julz) som är auktoriserad tillverkare av Choctaw smycken. Många av produkterna är handgjorda i Sverige & Texas och övriga produkter är levererade av företag som på olika sätt värnar om miljön och människan.
 
Har ni önskemål om sortiment är ni välkomna att lämna dessa under sidan "Kontakt".