Mobil logo 2

Änglakraft & Änglakraft Butik

Vårt mål är att du skall hitta din inre kraft & lugn!

Cicci

Cicci är född och uppväxt på Västkusten i Varberg och arbetar som Life coach, Reiki Master & handledare i sorgbearbetning. Hennes egen livserfarenhet har gjort att hon har stor förståelse för människor i olika situationer. Hon är empatisk och bra lyssnare. Att hjälpa människor att läka i själen och hitta sin egen inre kraft är hennes drivkraft. 2017 startade Cicci - Änglakraft - där hon hjälper människor att hitta deras inre kraft för att få balans i livet genom Reiki healing & samtal. 
Hon gör även handgjorda silver & koppar smycken i vikingastil som säljs i webbutiken.

Rob

Rob är född och uppväxt i Texas och kommer ursprungligen ifrån en indianstam som heter Choctaw. Idag finns Choctaw befolkningen i Oklahoma (ursprungligen från Mississippi). Ett av Robs stora  intresse är Numerologi och hur det påverkar oss i livet. Rob kom till Sverige 2009 genom arbetet, han kände snabbt att han trivdes och ville bosätta sig här.
 

Änglakraft Butik

Tillsammans så driver de Änglakraft Butik där de bland annat har försäljning av handgjorda smycken och rökelse.
Silver & kopparsmycken (Vikingasmycken) som finns att köpa i webbutiken är handgjorda & skapade av Cicci som grundade Änglakraft. Dessa smycken är unika och går att få med olika färgsättningar.