Mobil logo 2

Life Coaching

Som Life Coach går jag vid din sida
när du utvecklas och lever ditt liv

Life Coaching

Känner du dig stressad, vet du inte vilken väg du skall gå, får du inte ihop livet? Vill du hitta din inre kraft? Kanske du inte riktigt vet utan bara önskar prata med någon.

Tillsammans hjälps vi åt att hitta vägar att ta genom livet. För att ge dig den bästa stöttningen använder jag mig av min utbildning till Life Coach, min egen livserfarenhet & intuition i vårt samtal för att vi skall hitta vägar som får dig att känna att livet flyter lite lättare.

Att arbeta med mig

När du gör valet att arbeta med mig kommer jag i våra samtal att fokusera på dig så att du känner att samtalet leder dig framåt. Jag behandlar dig med respekt och bevarar det som sägs i samtalen mellan oss. Mitt fokus ligger på vart du är idag och vad du behöver just nu.

Ibland räcker det med ett samtal för att komma vidare medans vissa situationer behöver flera tillfällen. Vi lägger tillsammans upp antal och frekvensen på samtalen.

Du skall känna dig bekväm i samtalen och känna att de leder dig framåt. Det är alltid du som styr vad som känns bra för dig. Min roll är att få dig att känna dig bekväm och hjälpa dig att se olika lösningar medans det är du själv som fattar dina beslut och skapar förutsättningar för din framtid. Detta är din tid som du ger till dig själv!

Pris & Plats

60 min - 600 kr

Vårdenvägen 5 i Grimeton, via SKYPE, telefon eller hembesök enligt överenskommelse (milersättning tillkommer).

Boka Life Coaching

070-373 02 95
anglakraft@telia.com

Eller skriv via formuläret så svarar jag så fort jag har möjlighet. OBS! fält med * är obligatoriska. 

Betalning

Swish: 070-304 50 21
Konto LF: 9025.09.224.97

Avbokning

Senast 24 timmar före bokad tid via tfn, sms eller mail. Ej avbokad tid debiteras med 50 % av priset.

Jag som Life Coach

Som Life Coach är jag till skillnad mot en terapeut mer som en stöttning till dig i dina vägval. Jag finns vid din sida och hjälper dig att utforska och använda din intuition för att nå dina mål.

Mina styrkor som Life Coach är i områden:
* Stresshantering
* Sorgbearbetning
* Andlig utveckling / Inre kraft

Som Life Coach arbetar jag gärna med förebyggande och rehabiliterande situationer. Jag ser Life Coaching som ett bra komplement till den ordinarie vården, till exempel vid en utmattning eller vid sorg.

Mina utbildningar

  • Life Coach
    (grund, avancerad & professionell på Strandska)
  • Certifierad handledare i Sorgbearbetning (Svenska Institutet för sorgbearbetning)
  • Reiki Master Teacher
    (Känsla Education)