Mobil logo 2

Intuitiv coaching

Ibland är det skönt att få vägledning och råd från våra guider.
Lyssna till ditt hjärta och följ din intuition så leder de dig rätt. 

Intuitiv coaching

Som Intuitiv coach arbetar jag  med mina guider och använder min intuition. Jag tömmer mina tankar och antaganden och tar emot de svar jag får från guiderna. Jag kommer intuitivt att känna in ditt liv och dina energier. Min tro är att vi alla är energier och energier försvinner inte men förändras när vi dör och på det sättet kan kommunikationen fortsätta men på ett annat sätt än när vi är fysiska.

Här kan du ställa dina frågor och tankar som du bär på. Det kan handla om beslut, arbete, kärlek eller livet i sin helhet, det kan vara många frågor eller en specifik. Mitt fokus ligger på vart du är idag och vad du behöver just nu. Det är ingen profetia som jag förmedlar utan alla har ett eget val. Fortsätter vi leva som vi alltid levt så sker vissa saker - men om vi gör aktiva val för att medvetet förändra det vi önskar, ja då förändrar vi utfallet och andra saker sker.

Ett samtal skall göra att du känner dig lugn och att du får lite mer klarhet i saker. Svaren du får är en riktlinje från guiderna, alltså skall du inte styra ditt liv efter det utan ta till dig det du mår bra av, det är alltid du själv som beslutar dina val i livet. Min tro är att vi har vissa öden eller fasta punkter i livet vi skall igenom, men vägen dit styr du själv. Åldersgräns 18 år är det på dessa samtal.

Pris & Plats

ca 45 min - 600 kr 

Hos Änglakraft på Schubergsvägen 12 i Falkenberg, via SKYPE, telefon eller hembesök enligt överenskommelse (milersättning tillkommer).

Boka Intuitiv coaching

070-373 02 95
anglakraft@telia.com

Eller skriv via formuläret så svarar jag så fort jag har möjlighet. OBS! fält med * är obligatoriska. 

Betalning

Swish: 123-511 87 81
Bankgiro: 762-9850

Avbokning

Senast 24 timmar före bokad tid via tfn, sms eller mail. Ej avbokad tid debiteras med 50 % av priset.